ONZE DIENSTEN

Koel- en vriestransport

Van Wieren International BV heeft meer dan 40 jaar ervaring met geconditioneerd transport van en naar Italië. Daarbij worden zendingen variërend van één pallet tot complete vrachten geleverd en/of geladen in geheel Italië. Om dit zo efficiënt mogelijk te kunnen doen maken wij gebruik van trailers met dubbele verdampers. Daardoor is het mogelijk producten met verschillende temperatuureisen in één trailer te vervoeren

Aangezien het bij deze producten voornamelijk om voedselproducten gaat, wordt er strikt volgens de HACCP-normen gewerkt. Deze zijn vastgelegd in ons ISO-systeem.

Huiftransport

Van Wieren International BV beschikt naast koelers ook over huiftrailers. Deze multifunctionele trekker-oplegger-combinaties zijn allemaal voorzien van schuifzeilen en -daken. Wij verzorgen zowel complete ladingen als deelladingen. Deze transporten zijn voornamelijk regionaal. Ook transporteren wij voor een aantal standbouwers de stands naar beurzen in geheel Europa.

Agrarische transporten

Aangezien wij gevestigd zijn in Emmeloord, de aardappelhoofdstad van de wereld, vervoeren wij al sinds onze oprichting in 1945 aardappels. Deze transporten zijn voornamelijk bestemd voor de Nederlandse havens waar de aardappels op wereldwijd transport gaan.

null

Meer dan 40 jaar ervaring in koel- en vriestransport

null

Aflevering voornamelijk met eigen materiaal

null

Wekelijks vertrek van en naar Italië