Van Wieren

Sinds 1945

Internationaal Transport met Van Wieren bloemen Huif

Van Wieren International BV

Offerte aanvragen

Van Wieren International BV

Van Wieren International BV kent 3 specialismen:

  • Geconditioneerd transport
  • Huiftransport
  • Op- en overslag

Geconditioneerd transport
Van Wieren International BV heeft meer dan 40 jaar ervaring met geconditioneerd transport van en naar Italië. Daarbij worden zendingen variërend van 1 pallet tot complete vrachten geleverd en/of geladen in geheel Italië. Om dit zo efficiënt mogelijk te kunnen doen, maakt Van Wieren International BV gebruik van trailers met dubbele verdampers. Daardoor is het mogelijk producten met verschillende temperatuureisen in 1 trailer te vervoeren.

Aangezien het bij deze producten voornamelijk om voedselproducten gaat, wordt er strikt volgens de HACCP-normen gewerkt. Deze zijn vastgelegd in ons ISO-systeem. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk om transporten van en naar andere landen binnen Europa te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Wieren.

Huiftransport
Van Wieren International BV heeft zich voor wat betreft huiftransporten gespecialiseerd in de volgende deelmarkten:

  • Italië
  • Agrarische transporten
  • Papier transport
  • Dedicated transport

Lees meer »

Italië
Van en naar Italië verzorgen wij zowel deelpartijen als complete vrachten. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij leveringen in geheel Italië garanderen.


Agrarische transporten
Van Wieren International BV is centraal gesitueerd in het aardappelgebied van Nederland. Tijdens het pootseizoen vervoeren wij dan ook dagelijks pootgoed op pallets of in kisten. Deze transporten vinden voornamelijk plaats binnen de landsgrenzen, maar het buitenland wordt daarbij ook niet geschuwd.

Papier transport
Onze trailers zijn voorzien van het zogenaamde Joloda systeem waardoor het mogelijk is zelfstandig rollen papier te laden en te lossen. Deze transporten worden voornamelijk in de Benelux en Italië uitgevoerd.
 
Dedicated transport
Van Wieren International BV verzorgt ook dedicated transport voor enkele klanten. Daarbij wordt de gehele combinatie beschikbaar gesteld aan de opdrachtgever, waarbij het ook mogelijk is om de auto real-time te volgen middels ons track and trace systeem.

Op- en overslag
Om u als klant volledig te kunnen bedienen heeft van Wieren International BV in Emmeloord opslaghallen met laaddocks. Daardoor is het mogelijk goederen op te slaan, over te laden of te hergroeperen. Daarnaast  hebben wij de beschikking over een papierklem waarmee  rollen papier geladen en gelost kunnen worden. Tevens kunnen we deze voor u opslaan en op elk gewenst moment bij u aanleveren zodat uw persen door kunnen draaien of u een voorraad kunt aanleggen op het moment dat de prijzen laag zijn.

Lees meer »

De opslag van diepvriesproducten vindt plaats bij Coldstore Urk BV te Urk. Tevens vindt daar het hergroeperen van de koel- en vrieszendingen plaats waardoor uw producten altijd op de juiste temperatuur in de vrachtwagen komen.